Back to All Events

Nyttårskonsert med Nanset blåseensemble

Sted: Bølgen Storsalen

Et nytt år feires med fest, champagne og musikalsk fyrverkeri. 

Som alltid inviterer Nanset blåseensemble til festkonsert 1. nyttårsdag. Musikalske perler presenteres på rekke og rad med fremragende solister, humør og et topp trimmet orkester. Nyttårskonserten 2015 bindes sammen og presenteres av hele Larviks Dag Erik Pedersen. Sangerne Espen Langvik og Vigdis Unsgård skal løfte årets konsert til de store høyder.

Espen Langvik er Larviksgutt oppvokst i Byskogen. Espen er til daglig ansatt som solist ved den Norske Opera & Ballett i Oslo. Siden han debuterte ved Operaen som Danilo i Den glade enke, har han markert seg som en av Norges ledende sangere.

Vigdis Unsgård er lyrisk sopran, født i 1988 i Trondheim. Vigdis gjorde sin første store rolle i 2012 som «Lucie» i Opera Trøndelags produksjon av Henning Sommeros opera «Olav Engelbrektsson». Hun debuterte på Den Norske Opera & Ballett i oktober 2013 som Operatøren - S i verdenspremieren på Øyvind Mælands opera «Ad Undas - Solaris Korrigert»

Ved siden av disse fremragende sangerne presenteres som alltid framtidens artister fra Larvik. Vi møter også denne gangen et ungt og svært lovende talent. Navnet røpes ikke nå, men vi garanterer at det blir vakkert, vilt og virtuost!

Med andre ord; Alle som finner veien til Bølgen 1. januar har mye å glede til.

Anbefales hvis du liker: festkonsert, opera, stor musikk

Later Event: November 29
Julemarked i Åsgårdstrand