Back to All Events

The Real Group

Sted: Bølgen Storsalen

Julen 2014 får vi muligheten til å oppleve legendariske The Real Group i en høytidsstemt og vakker julekonsert. Folkelige, kjente og kjære julemelodier skal fremføres i The Real Groups spesialskrevne vokal-arrangementer.

Med stemmen som eneste instrument har The Real Group skapt et eget musikalsk uttrykk og beveget seg lekent gjennom vidt forskjellige musikkstiler som jazz, pop og svensk kormusikk. Deres særegne uttrykk i kombinasjon med unik perfeksjon, talent og personlighet har resultert i artisteri som er etterspurt over hele verden.

Sanggruppen består av Emma Nilsdotter, Katarina Henrysson, Morten Vinther, Anders Edenroth og Anders Jalkéus, og har siden starten i 1984 gitt ut hele 19 kritikerroste album og turnert i store deler av verden.

Anbefales hvis du liker: julemusikk, sterke vokalistprestasjoner, pop, jazz

Earlier Event: December 10
Pippi Langstrømpe
Later Event: December 11
Pippi Langstrømpe