Back to All Events

To vise-menn fra Østlandet

Sted: Bakkenteigen kulturhus, Borre

Nå er det tid for votter og skjerf for Sommerkameratene Lars Martin Myhre og Louis Jacoby. Gitarfingre og stemme må passes på. Vi går fra juli-konserter til jule-konserter, sier de to.

I desember er de på vinterveien med sin juleforestilling «To vise-menn fra Østlandet» en oppfølger til tidligers suksess «Deilig er svoren». De som kommer for å høre « Glade jul» og «Et barn er født i Betlehem» vil nok bli skuffet, men de som ønsker seg en litt annerledes juleforestilling, vil nok hygge seg, sier radarparet. Visst blir det jul, men det blir jul på vår måte. Vi har våre skråblikk på tradisjoner og mangt, men også vakre tekster om julen ­– men, som sagt, på vårt vis.

Begge er de helstøpte trubadurer som både sangere og gitarister. Jeg er mest tekstforfatter, sier Jacoby, mens Lars Martin er den store musikeren og komponisten. Deilig å ha en slik musiker med seg på scenen.

Men vi er sjelefrender i sjangeren, sier Lars Martin Myhre. Derfor har vi det så trivelig sammen, og det gir gode vibber hos publikum. Sommeren gikk med fulle hus overalt, og nå håper vi folk har tid til oss i førjulstida. Kanskje dette er noe folk trenger i ei hektisk julestrid.

Vi satser på kommunikasjon med publikumet vårt på Facebook. Der er det god info om steder og tider, legger de til.

Gutta har egne juleviser. Viktig at også den genren fornyes, sier de. De har nettopp gjort innspillinger av noen av dem – og Louis har en helt ny juletekst på programmet.

Midt oppi ribbe og lutefisk og hæla i taket på julebordene, håper vi å stå for litt føde for sjela også, avslutter de to trubadurene. Vi satser på en konsert som du kan ha med deg hjem i sjela og leve litt videre på, sier de to.

Earlier Event: December 11
Juleshow på Rica Park Hotel Sandefjord
Later Event: December 12
Sandefjord Julemarked 2014