Back to All Events

Monica Heldal

Monica Heldal

Monica Heldal vant Spellemann i klassene Årets Nykommer og Årets Popsolist under helgens prisutdeling. Debutalbumet Boy From The North fikk en hjertelig velkomst fra både kritikere og publikum, med «yatzy» i femmere og VG-listeplassering helt siden utgivelsen i oktober 2013 og fram til nå.

Sin unge alder til tross har Monica oppnådd mye, både hjemme og i utlandet. Hun har spilt på Øyafestivalen, by:Larm og Norwegian Wood. Etter å ha åpnet for Ben Howard i Oslo ble hun ikke bare invitert med som «special guest» på hans utsolgte Europaturné, hun gjestet også på Bens EP Burgh Island som toppet iTunes-listene i UK. På tampen av 2013 åpnet hun for Thomas Dybdahl da han turnerte Norge. Hun gjestet Lindmo før hun engang hadde gitt ut en single, opptrådte på fjorårets Spellemann-show før debutalbumet var klart, og sjarmerte både Thomas, Harald og seerne da hun tok med seg gitaren til Senkveld-sofaen like før jul.

I tillegg har Monica vært nominert til Statoilstipendet, og vunnet den prestisjetunge Bendiksprisen.

Monica Heldal kommer til Bølgen Kulturhus og Sanden Scene 12. desember og vi gleder oss stort!

Anbefales hvis du liker: Rock, Folk, country

Earlier Event: December 12
Juleshow på Rica Park Hotel Sandefjord
Later Event: December 13
Sandefjord Julemarked 2014