Back to All Events

Julekonsert med Sandefjord Brass Symposium og Lars Martin Myhre

 

Sandefjord Brass Symposium tar igjen med seg musikalske venner og holder sin tradisjonelle julekonsert med et variert og stemningsskapende program.

Sted:Sandefjord kunst- og kulturkirke

Dato:13.12.2014

Tid:17:00

Billetter:

kr 250. Barn u. 16 år: kr 100
Forhåndssalg via Hjertnes/billettluka.no


Tradisjonen tro fyller Sandefjord Brass Symposium kunst- og kulturkirken med god stemning i  desember. Det vil bli masse kjente julesanger og andre godbiter, som publikum kan ta med videre inn i adventstida. I årets konsert har de med seg Lars Martin Myhre som gjest. Du får også høre SBS' egne solister og fine, klangfulle nummer som viser hvilken bredde og dybde brassklangen kan romme. Dette blir med andre ord noe for enhver smak, og det leveres med stemningsgaranti.

Dirigent er Trond Husebø.

Sandefjord Brass Symposium er et tradisjonelt brassband med en besetning på 30 messingblåsere og slagverkere. De spiller et variert repertoar som spenner fra det rytmiske til det sarte og moderne klassiske. Deres målsetting er å fremføre musikk på et høyt nivå, og visjonen er å skape gode øyeblikk og varige minner.

SBS ble startet i 1987, og har utviklet seg fra å være et prosjektkorps til å bli en velutviklet institusjon i det nasjonale brassbandmiljøet. I tillegg til konsertvirksomhet deltar de i konkurranser og har to pokaler fra seiere i NM øverst på sin troféhylle. Dette har ført til at de har representert Norge i EM. De har også mottatt Sandefjord kommunes kulturpris.

For alle dere som liker Sandefjord Brass Symposium kan vi anbefale deres side på Facebook. Sleng dere gjerne med der for å få siste nytt om hva som skjer på brassfronten.

Earlier Event: December 13
SimsaLaSalle
Later Event: December 13
Reisen til julestjernen