Back to All Events

Sandefjord Julemarked 2014

Årets julemarked i Sandefjord vil bli det 11. på rad. Arrangementet er et resultat av dugnadsinnsats, støtte fra næringsliv, kommune og samarbeidspartnere. Markedet skal være til glede for befolkning og aktører, og drives 100% non profitt.


Det Kulturelle Julemarkedet har nå byttet navn til Sandefjord Julemarked. Det var en stund usikkert om det fortsatt skulle være julemarked på Torvet i Sandefjord. Det blir det! De tradisjonelle røde bodene vil fortsatt få plass på et tradisjonsrikt marked. Navnebyttet indikerer at kulturen ikke lenger vil få en fremtredende rolle, med egen scene, lyd og lysanlegg. Sandefjord julemarked vil bygge videre på kjernen i markedet, med 14 små og to store røde boder, plassert på Torvet i Sandefjord rundt det vakre juletreet som tidligere. Teknisk assistanse og miljøskapere vil forstsatt være på plass.

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å leie bod for salg av kunsthåndverk, juleprodukter, matprodukter (ikke servering) og gaver av god kvalitet. For mer detaljer og priser, se under menyvalget "For utstillere".


På vår facebook side finner du hilsner og bilder fra fjorårets arrangementet: www.facebook.com/SandefjordJulemarked.

 

Sandefjord Julemarked ønsker dere velkommen til det 11. julemarkedet på Torget i Sandefjord!

Earlier Event: December 12
Monica Heldal
Later Event: December 13
Pippi Langstrømpe