Back to All Events

Hanne & tre tenorer

Sted: Bølgen Storsalen

Hanne Kroghs julekonsert-idé var å la landets tre fremste tenorer fritt og storslagent få boltre seg i store arier, kombinert med en helhet av nærhet, varme og klokskap. Nettopp det har utviklet seg å bli blant de norske juletradisjonenes store suksesser!

I fem år på rad har Hanne & Tre Tenorer med svært få unntak hatt kun fulle hus. Mottagelsen fra publikum og media har vært like overveldende som når tenorenes formidable stemmeprakt har fløyet over bygd og by, fjordarmer og fiskevær. Nordmenn må ikke lenger til Milano, Roma, Paris, Madrid eller andre av de store operahusene for å oppleve de største stemmene.

Om jeg så legger alle andre julekonserter og julegudstjenester oppå hverandre rekker de ikke denne engang til skuldrene. 
-Prest Knut Mølback, Larvik

Konserten varer i 1 time og 45 minutter

Anbefales hvis du liker: julekonserter, tradisjonell julemusikk, sterke solistprestasjoner

Earlier Event: December 14
MiSKs julekonsert
Later Event: December 14
Hanne & tre tenorer