Back to All Events

Barokksolistene og Tine Thing

Sted: Bølgen Storsalen

Velkommen til gallakonsert!

Med Norges ledende barokkfiolinist Bjarte Eike i spissen er Barokksolistene et internasjonalt anerkjent musikkensemble som spesialiserer seg på fremføring av musikk fra 1600- og 1700-tallet, og da særlig barokkmusikk.

Etter Barokksolistenes oppsetning Handel’s Alcina på Den Norske Opera tidligere i år er de 30 musikerne klare for en unik julegalla med Tine Thing Helseth. I regi av gruppas kunstneriske leder Bjarte Eike og trompetisten Tine Thing Helseth ryktes det om både Italian Trumpet Concerto og Corellis Christmas Concerto i Storsalen denne kvelden.

Barokksolistene er kjent for en åpen tilnærming til det musikalske materialet med mye improvisasjon, humor i formidlingen og blanding av sjangre. Gjennom Eikes dedikerte, gjennomtenkte og nyskapende programmer og musikernes virtuose spill, formidler ensemblet barokkmusikk med selvfølgelighet til et bredt publikum og deres konserter blir ofte omtalt som både lekende og grensesprengende.?

Anbefales hvis du liker: barokkmusikk, julekonsert

Earlier Event: December 17
SVGS' julekonsert