Back to All Events

Romjulsparty med Noora Noor & Graf Funky Fingers.

Sted: Bølgen Sanden Scene

Haakon Graf 3-0 åpner juleballet med funk og groove som det lukter svidd av! Trioen består av legendariske Haakon Graf (Grafitti etc.), keys, fyrverkeriet Per Mathisen, bass, og trommevirtuos Erik Smith. Disse musikerne har spilt med de beste i verden, som Jan Garbarek, Harvey Mason, Terje Rypdal, Mike Stern, Art Garfunkel, Michael Bolton, Donna Summer.... Lista er uendelig!

Deretter entrer Noora Noor scenen med soul og funk som vil få Bølgetaket til å løfte seg! Noora vant Spellemannsprisen for beste kvinnelige artist i 2010, og er Norges ubestridte soulqueen! Med seg har hun, ved siden av Haakon, Per og Erik, ingen ringere enn Hans Mathisen på gitar, og The Baddest Horns; Håkan, Arve og Kjetil.

Dørene åpner kl. 20:00 - kom tidlig for å få god plass + hygge!

Anbefales for deg som liker: – å ha det morsomt med musikk!

Earlier Event: December 24
Julaftensgudstjenester
Later Event: January 7
Eventyrstund