Back to All Events

«O helga natt» med Hanne & Tre Tenorer m/Bel Canto Vestfold

 

Hanne Krogh, Thomas R. von Bülow, Marius Roth Christensen, Jan Erik Fillan, Bel Canto Vestfold og musikere

Sted:Sandefjord kunst- og kulturkirke

Dato:06.12.2014

Tid:19:30

Billetter:kr 435,- inkl avg. Forhåndssalg viabillettservice.no
«O helga natt»

Hanne Kroghs julekonsert-ide om å la landets tre fremste tenorer fritt og storslagent få boltre seg i store arier, og kombinere dette med nærhet, varme og klokskap, har utviklet seg å bli blant den norske juletradisjonens store suksesser.

De siste år har ”Hanne & Tre Tenorer”, med svært få unntak, hatt bare fulle hus. Og mottagelsen fra publikum og media har vært like overveldende som når tenorenes formidable stemmeprakt har fløyet over bygd og by, fjordarmer og fiskevær.

Nordmenn må ikke lenger til Milano, Roma, Paris, Madrid eller andre av de store operahusene for å oppleve de største stemmene. I de siste fem årene har de tre tenorene i adventstiden vært å høre i norske kirker, foran et vanlig norsk publikum, utmerket understøttet av flotte, lokale blandakor og Hanne Kroghs unike formidlingsevne.

For tenorene Thomas R. von Bülow, Marius Roth Christensen og Jan Erik Fillan er tre nordmenn på den internasjonale tenorhimmelen. Alle tre har i år sunget hovedroller på velrenommerte operahus ute i Europa og her hjemme, og har prestisjetunge oppgaver som venter i 2014.

- Jeg er en heldig jente som har fått oppleve mye i løpet av mitt artistliv, men jeg er sjelden mer stolt av jobben min enn når jeg kveld etter kveld kan høre disse praktstemmene fylle norske kirker i adventstiden, sier Hanne Krogh og fortsetter:

- Disse guttene er resten av året stjerner på hver sine scener. Den eneste gangen de samles som gruppe, er på våre årlige turneer. Jeg er dypt takknemlig for at jeg fikk oppleve også dette i mitt artistliv, og verdsetter vennskapet med disse guttene som om de skulle vært familie.

Medvirkende:
Hanne Krogh
Thomas R. von Bülow, stjernetenor
Marius Roth Christensen, stjernetenor
Jan Erik Fillan, stjernetenor

Bel Canto Vestfold

Stein Austrud, kapellmester
Tarjei Nysted, multimusiker

Earlier Event: December 6
Juleshow på Rica Park Hotel Sandefjord
Later Event: December 7
Sandefjord Julemarked 2014