Back to All Events

Studio Nille presenterer: Nøkkelen

Sted: Bølgen Storsalen

Kom å se Studio Nilles store årlige elevforestilling! I år tar vi deg med til en by i fantasien, der verden er en stor scene og livet et langt skuespill. Der kontrastene skaper liv mellom menneskene i byen, som lever side om side i begjær etter luksus eller kummerlig enkelhet. Der troen lever, kjennes også tvilen. Der gleden fungerer, der kjennes også sorgen. Hva er det som gjemmer seg bak låste dører? Godt bevarte hemligheter som ikke vises for dem der ute? Skal vi la oss lede av andre eller skal vi gå våre egne veier?

Studio Nilles 590 elever gleder seg til å vise deg mange forskjellige stilarter innen dans. Nøkkelen er forestillingen som gir deg dans med forrykende energi, rå galskap og bløthjertet formidling.

Anbefales hvis du liker: barn og unge med pur danseglede, forestilling med fryd for øye og sjel.

Earlier Event: December 7
Sandefjord Julemarked 2014
Later Event: December 7
«Jul igjen»